کلینیک تخصصی پوست ، مو و لیزر دکتر کمالی

خالبرداری
مدت زمان مطالعه : ۱ دقیقه
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 5]

فهرست مطالب

خالبرداری

از خال های رنگی و تیره صورتتان ناراضی هستید؟ دنبال پزشک و متخصصی متبحر برای برداشتن خال های خود هستید؟ برایتان این سوال پیش نیامده است که خال ها چگونه تشکیل می شوند؟ و راه های از بین بردن آن چگونه است؟ برای آشنایی بیشتر با انواع خال ها و خالبرداری با کلینیک تخصصی پوست، مو و لیزر دکتر کمالی همراه باشید.

خال چیست و چگونه بوجود می آید؟

خال ها اضافه های پوستی هم سطح پوست یا برجسته بر روی پوست هستند که ابتدا بصورت ضایعاتی قهوه ایی رنگ دیده می شوند و پس از مدتی بزرگتر و پررنگتر می شوند، خال از تکثیر بیش از حد سلول های رنگدانه ساز ( یا همان ملانوسیت ) و غیر رنگدانه ساز ( یا همان کراتینوسیت ) در اشکال و اندازه های مختلف در صورت و بدن هر شخصی بوجود می آید.

انواع خال

– مادرزادی

خال های مادرزادی خال هایی هستند که قطرشان بیشتر از حد عادی هستند و مستعد بدخیمی می باشند، این نوع خال ها باید در همان لحظات اولیه بعد از تولد باتوجه به تشخیص پزشک متخصص برداشته شود اما خال های کوچک احتمال بدخیمی کمتری دارند.

– اکتسابی

این خال ها معمولا بی خطر هستند و همزمان با بالا رفتن سن بوجود می آیند، این خال ها باتوجه به اینکه خطری برای سلامتی محسوب نمی شود تا هر زمانی که تشخیص سرطانی بودن داده نشود اجباری برای برداشتن ندارد.

روش های برداشتن خالبرداری

– سوزاندن خال : سوزاندن خال یکی از روش های قدیمی برای از بینن بردن خال های می باشد که در این روش خال را با دستگاه کوتر بوسیله گرمای تولید شده از جریان برق می سوزانن ولی این روش به دلیل ایجاد حفره هایی برروی پوست فرورفتگی هایی مانند چاله ایجاد می کند اما در حال حاضر با استفاده از دستگاه های جدید سوزاندن خال کمتر از قبل عوارض دارد.

راه های ارتباطی با کلینیک زیبایی و لیزر دکتر کمالی

شماره تماس : ۰۲۱۷۲۱۴۷

آدرس مطب : تهران ،خیابان ولیعصر ، بالاتر از فرشته ، خیابان خیام ، خیابان کامران ، پلاک ۸ ، زنگ ۱۲ ، طبقه چهارم

پیج اینستاگرام کلینیک زیبایی دکتر کمالی

– خالبرداری با لیزر : برداشتن خال با لیزر یکی از دقیق ترین و بهترین روش های برداشت خال می باشد که در آن عمق آسیب به بافت های زیری بطور دقیق مشخص می شود و کاربرد آن برای خال های ریشه دارد و همسطح پوست می باشد.در روش خالبرداری با لیزر حتی می توانید خال های ناحیه حساس مانند دور چشم و پلک را برداشت اما از جهت ترمیم و بهبود زمان بیشتری می برد و هزینه برداشتن خال نیز بیشتر از روش های دیگر است.

– جراحی برای برداشتن خال : این روش یکی از راحت ترین روش ها برای پزشکان می باشد که برای برداشتن خال از بی حسی موضعی استفاده می کنند سپس با تیغ جراحی اطراف خال مورد نظر را برش می زنند وخال را از عمق پوست جدا می کنند و در نهایت با بخیه دو طرف پوست را بخیه می زنند.

– خالبرداری با آر اف : یکی از روش های جدید برای برداشتن خال ها استفاده از رادیوفرکانسی یا آر اف می باشد که با انتقال و تولید امواج بر سطح پوست کار خود را انجام می دهد و براحتی می تواند عمق آسیب بافتی را مشخص کند و احتمال بوجود آمدن اسکار را به صفر می رساند.

مراقبت های بعد از خالبرداری

– تا ۴۸ ساعت پس از برداشتن خال از استفاده هرنوع پماد و کرمی بدون تجویز پزشک ممنوع است.
– تا ۲۴ ساعت پس از برداشت خال سعی کنید ناحیه مورد نظر را به هیچ عنوان با آب نشویید.
– تا بهبودی کامل و تکمیل جلسات خالبرداری نگرانی و استرس را از خود دور کنید.
– از کندن جای هرگونه زخم یا اسکار بعد از لیزر پرهیز کنید چرا که ۴ الی ۵ روز بعد خود زخم ترمیم می شود.
– التهاب و قرمزی پوست که بر اثر خالبرداری ایجاد شده است در کمترین زمان ممکن از بین می رود.
– استفاده مداوم از یک ضد آفتاب مناسب با پوستتان با تجویز پزشک.

  • نوامبر 4, 2019
  • |
  • بدون دیدگاه
برچسب ها :